Sunday, November 15, 2009

Rahsia Di Sebalik Gerak Laku

Kadang-kadang kita tidak menyangka bahawa perlakuan adakalanya mencerminkan sikap seseorang. Di sini disenaraikan gerak laku yang berkait dengan sikap.




Baca Selanjutnya..

Thursday, November 12, 2009

Sumpah Bunian ...

Akhirnya dapat jugak ummi habiskan tengok citer SUMPAH BUNIAN ni.. Drama best2 tayang time keja la plak.. Jadi terpaksa la tengok ulangan jer.. tu pun kat web.. nak tgk ulangan kat TV9 asik terlepas.. mana tak nya malam tu plak time tuk masak.. time buat kerja umah plak... abis.. tgk kat web dari mana?? hihi... sssyyhhhhhhh...





Baca Selanjutnya..

Monday, November 9, 2009

Rahsia Warna Lipstick

Pemilihan warna lipstik adalah terpulang kepada cita rasa individu masing-masing dan di sebalik warna pilihan mereka itu, ia mewakili sikap dan peribadi diri mereka sendiri. Dikatakan hanya gadis yang berani selalunya memilih warna yang terang dan garang seperti merah untuk menyerlahkan lagi penampilan diri mereka. Malah ada yang mendakwa lipstik merah menambahkan seri wajah si pemakai. Namun tidak kurang juga yang menggemari warna yang lembut seperti pink, coklat dan sebagainya. Malah ada yang hanya selesa memakai lip gloss sahaja. Semua itu terpulang kepada diri individu itu sendiri.





Baca Selanjutnya..

Thursday, November 5, 2009

Adieff Yang Menghiburkan




video

Baca Selanjutnya..
Related Posts with Thumbnails

visitors globe

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP