Thursday, December 4, 2008

Aku Nak Jadi HULK !!!!


Ari ni status YM menimbulkan banyak prasangka.. 'panas ' benar ke ayat tu atau ada yang terasa? "dah takde perasaan ni.." sesungguhnya ayat tu tak merujuk kepada sesaper pun tapi pada diri sendiri.. sebenarnya aku rasa sakit hati, geram, menyampah, meluat, sedih, suka, confuse, merajuk dan macam-macam perasaan lain smpi takde perasaan dah rasanya.. tu la maksud ayat tu sebenarnya... Ramai member2 dok PM tanya naper ayat camtu.. "hot" sgt ke ayat tu??

Tapi ada plak hamba Allah yang kepoh gileeerrr telah mensensasikan ayat aku tu. Tak smpi 10 minit ayat tu muncul kat YM.. hubby SMS tanya aku dah takde perasaan kat saper.. hmm.. kan ke pelik tu.. Rupanya si Hamba Allah yang kepoh tu dah 'mensensasikan' ayat aku tu kat tempat keja hubby. Ada plak yang gi tanya hubby.. ' nape wife ko kata dia dah takde perasaan kat ko??" pergghhh baik nyer batu api si hamba Allah tu.... nak jer aku cili cabaikan mulut dia.. Si hubby yang tak tau apa2 tu .. terblur kejap.. sian dia. Dalam zaman IT & berteknologi tinggi ni masih ada lagi manusia yang sempat nak menghuru-harakan rumahtangga orang lain yer.. buat2 la kerja berfaedah skit weii.. Si hamba Allah ni plak berpura-pura jadi kawan konon kat YM aku.. nak korek rahsia rupanya.. alahai.. siannyer dia... nampak sangat hidup dia membosankan ek...

Walaupun aku tau saper orangnyer.. tapi malas nak 'bom' .. biarkan .. tengok dia nak ngaku tak.. Tapi kalau la si hamba Allah ni baca blog ni.. pesan ku.."hati-hati skit dengan mulut tu.. dunia ni kecik jer.." Untuk makluman si kepoh ni jugak.. "teknik kepoh ko tu tak berjaya nak menghuru-harakan kami pun.. anyway terima kasih sbb mengglamerkan kami... mekasih gak sebab prihatin pasal kami..." ffeeewwiiittt..

p/s : aku tau dia baca blog ni.... hhuhu
penah dgr lagu Shania twain ? You're Still The One?? Antara liriknyer..

They said " i bet they'll never make it"
But just look at us holding on
We're still together still going strong..

Cetak Artikel Ini

4 comments:

hoBBies December 4, 2008 at 11:19 PM  

ooo.. alkisahnya.. patut la tgk kat status mcm mcm ada...

anyway.. itu la dugaan kehidupan kan...

jgn stress sgt.. cau..

Ummi Nani December 5, 2008 at 3:45 PM  

Status2 kat yahoo tu tuk perli dia sbnrnyer.. nak diikutkan.. rasa nak g cili-cili mulut dia.. tapi kesabaran masih boleh dikawal. Malas nak sound depan-depan dulu nak tengok reaction dia. Dah nampak la sekarang.. Manusia macam tu Virus jer sebenarnya.. huhu..

pwincess AJA December 10, 2008 at 11:09 AM  

sabar separuh drpd iman.
=))
org mmg ske sebuk hal org lain kak.
sorry tbe2 nyampuk ea kak.
=))

Ummi Nani December 11, 2008 at 9:38 AM  

takpe.. sila la nyampuk.. mudah2an orang tu insaf ler kan.. orang2 yang menyebok tu sebenarnyer nakkan perhatian.. sian dia.. kekeke

Related Posts with Thumbnails

visitors globe

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP