Wednesday, April 15, 2009

IQ Games... Toolonngg...

Aritu kemaskini folder kat pc ni ha.. tergodeh plak games2 lama.. Hhmm.. ada la satu games ni ha... nampak cam simple tapi mmg ummi tak bole nak settle.. IQ lemah sangat ker.. tp dah banyak kali cuba la... tak berjaya... Saper2 tau camner nak settla bole share tak? Geram betul.. dah lama terpendam ni...

Ni la rupa gamenyer...






Download game kat sini


post signatureumminani

Cetak Artikel Ini

2 comments:

http://kurus4u.blogspot.com April 16, 2009 at 7:57 PM  

step 1.
Masukkan sampan dgn 1 orang dan 1 orang makluk asing..hantar makluk asing ke seberang kiri...

step2.
orang tadi tu turunkan di sebelah kanan..sampan itu naikkan 2 orang makhluk asing pula dan hantar seekor ke seleh kiri..seekor lagi turunkan di sebelah kanan..sampan kosongkan...

step 3.
ok naikkan 2 orang pula dan hantar seorg ke sebelah kiri..dan ambil 1 ekor makluk asing dan turunkan di sebelah kanan masukkan 1 org lagi dan go..kesebelah kanan..

step 4.
naikkan sampan dgn makhluk asing yg tinggal seorg tu.. dan biar dia pegi ambil kawan2 dia yg jahat tu 1 persatu...dan bravo...

TRYLA SANGAT MENCABAR...tapi BEST..

http://www.portalniaga.com/openbatch/1168

Ummi Nani April 16, 2009 at 8:12 PM  

Bravvoooo !!!!!!!!!!!!

Tq mama_aiman... akhirnyaaa... dapat gak ummi jawapan pada games tu.. Awat ummi tak dapat dulu yer.. iskhh.. kategori IQ rendah ke? tiiddaakk...

Sebab mama aiman cepat jer bagi jawapan ni.. nanti kita bagi gift yer.. PM kat YM bg address eh.. nak bagi gift ni... hihi...

sukerr..sukerr...

Related Posts with Thumbnails

visitors globe

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP