Wednesday, January 14, 2009

Doa Untuk Palestin

Nampaknyer kebizian aku macam takde penghujung jerk.. tp nak gak post something sbb ari ni hati rasa cukup terusik bila membaca kekejaman ZIONIS yang semakin berleluasa.Sebelum ni aku cuba mengelak dari tengok gambar2 yang meyayat hati baik di paper, tv, internet.. bukan apa.. tak sanggup rasanyer.. Tapi ari ni aku tengok gak.. (tak sanggup nak tempek pic2 kekejaman tu..)

Ya Allah.. manusiakah ISRAEL tu? atau syaitan yang hanya bertopengkan manusia? Melihat & membaca catatan di blog2 lain.. airmata aku mencurah2 plak.. ( tu yang malas tu...) Apalah salah si kecil yang tak tahu apa2 lagi tentang kehidupan.. yang faham tentang peperangan.. teringat kat baby adieff... rindunyer kat anak2 ummi...

Bagaimana agaknyer perasaan ibu yang mengandung & melahirkan anak2 kecil itu yang apabila tiba2 dibunuh kejam oleh syaitan2 YAHUDI!!



Tertanggungkah kesakitan anak2 kecil yang cedera parah.. yang hilang kaki.. putus tangan.. hilang ibu bapa... Ya Allah... bagaimana agaknya kalau kita yang berada di tempat mereka..

Terima kasih pada rakan2 yang forward mesej ni tadi.. alhamdulillah aku dah pun memanjangkan mesej tersebut..

Malam ini palestin akan di bom habis oleh yahudi termasuk masjid al-aqsa. ini benar ikhwam palestin yg menalipon ikhwan m'sia. kt diwajibkn membaca surah yunus 85-88 n al fath 26-27..tolong fowardkan.. ALLAHUAKBAR!!! dolphine cha's: Pimpinan Hizbullah, libanon sydHasanNasrallah meminta Seluruh msulim utk MELAFADZKAN QS. AL-FATH ayat 26-27. MALAM INI.. tolong disebarkan agar Israel hancur. skrg masjid Al Aqsa Sdg diserang oleh Israel Skutu. Mhn disebarkan ke 10orang. jangan dihapus klo blom disebarkan.

InsyaAllah aku akan pastikan ayat2 tersebut akan sentiasa berkumandang.. itu jer yang mampu aku bantu.. lupakanlah lagu2 cintan.. lagu2 rock.. tukar chanel sini... klu tak sentiasa dapat baca at least berkumandang gak ayat2 tu.. InsyaAllah..Jom kita lancarkan perang doa agar Israel cepat dapat bala !!






YA ALLAH
Sesungguhnya kami meletakkan-MU di batang-batang leher musuh-musuh kami
dan kami berlindung dengan-MU daripada kejahatan-kejahatan mereka

YA ALLAH...
LEBURKANLAH kumpulan-kumpulan mereka..
PECAH-BELAHKANLAH dan KACAU-BILAUKANKANLAH persatuan mereka...
GONCANGKAN pendirian mereka..
Dan HANTARKANLAH ANJING-ANJING-MU kepada mereka..

Wahai Tuhan Yang Gagah Perkasa..
Wahai Tuhan Yang Maha Menghukum...
Wahai Tuhan Yang Bersifat Murka...

YA ALLAH...
YA ALLAH...
YA ALLAH...

Wahai Tuhan yang menurunkan Al-Quran...
Wahai Tuhan yang menggerakkan awan...
Wahai Tuhan yang menewaskan bala tentera al-ahzab...

Kalahkan mereka...
Kalahkan mereka...
Kalahkan mereka...
Dan menangkan kami atas mereka.....
Ameen...






post signatureumminani mencoret..

Cetak Artikel Ini

4 comments:

Fakhzan Marwan January 15, 2009 at 4:29 AM  

Salam Ziarah,


Moga akak bahgia dan diredhai Allah swt,moga Israel itu hancur sehancur2nya.

iEn January 16, 2009 at 1:51 AM  

Amiiin...

DrSam January 17, 2009 at 8:24 AM  

salam,

hanya doa dapat dipanjangkan dari kejauhan.

BINANUAR January 26, 2009 at 12:30 AM  

Amin ...Ya..Robbalalamin....semoga doa kita di makbul oleh Allah swt.

Related Posts with Thumbnails

visitors globe

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP