Sunday, January 11, 2009

Kembali berblog..

Photobucket


Rindu plak nak memblog.. huhu.. Lately ni kebizian yang melampau tidak memungkinkan aku mengadap & mnggodeh blog..

macam2 bz ada..Bizi dengan urusan sendiri.. dahtu cuti panjang plak, lemah gak nak abiskan cuti tahun lepas.. banyak lagi baki ni.. Saper nak?? hehhe..

Dah tu asik la balik kampung.. kat kampung mana der peluang nak access internet.. takde masa nyer..

Di sambung plak dengan urusan anak2 yang nak naik sekolah.. tu yang paling letih tu. Adehh..

Start naik kerja jerk dah start plak nak buat closing tuk akhir tahun.. ni lagi la hampeh.. mana tak nyer aku kena repair, godeh, update, checking data2 yang dah bercelaru sebab cuti lama aritu. Yang plaing geram tu.. ada plak tangan2 lain yang gatal ubah2 data aku.. tu yang sasau jap nak settle..

tp akhirnya.. yessss.. settle..

Sekarang ni semua 'kemelampauan' tu dah mula reda.. dapatlan bernafas skit kat blog ni. Lamanyer tak update..huh.. let's start...

Perkara pertama yang aku nak buat kat blog ni... tempek Guestbook... dah buat pun... tgk kat atas tu.. takkan tengok jer kot.. conteng2 arr skit kat guestbook tu.. huhu..

Cetak Artikel Ini

1 comments:

tunbegia February 11, 2010 at 1:16 AM  

sungguh lama tak update blog,

salamm,

Related Posts with Thumbnails

visitors globe

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP