Monday, March 30, 2009

TAG ??




Tag dari UmmiHakimIman ( sori.. takdak link sebab blog dia set private.. untuk invited person jerk..)

1. Admit one thing you feel awful about (involving being a mom). Once you have written it down, you are no longer allowed to feel bad. Remember you are a good mom!

Bila tetiba naik darah dengan perangai hero 2 orang tu ( saper lagi kalau bukan Elul & Emal).. mula la rotan singgah kat kaki badan dorang.. piat2 dah tak jalan.. rotan jer.. tp macam dah tak laku gak skrg ni. Tapi bila lepas marah tu macam menyesal sangat.. kesian plak tengok dorang.. tapi... uuwwwaaaaaaaa.... dorang buat ummi dia jadi tarzan kat taman perumahan tu....


2. List 7 things you love about your kids, you love doing with your kids, or that your kids love about you.

1. Suker sebab semua anak ummi lelaki.. menambahkan koleksi hero dalam family.. so campur dgn anak adik.. (kiranya sepupu dorang ler..) ada 5 hero.. cukup dah koleksi "HANG" - Hang Tuah, Hang Jebat, Hang Kasturi, Hang Lekir & Hang Lekiu... hehehe

2. Suker sgt bila baby Adieff lahir sempurna, sihat & comel.. senang sangat di jaga.. tak banyak karenah.. tetiba jer dah besar,.. macam cepat sgt rasanyer dia besar.. ( errkk.. ummi kena ada baby lagi ker?? )

3. Puas hati dapat hantar & jemput anak2 dari sekolah walaupun penat & kelam kabut tp senang hati sebab nmpk depan mata sendiri.

4. Suker tgk elul & emal sayang sgt dengan adik baru dia... pasni tmbh lagi satu geng dorang

5. Sabtu & Ahad time buat kerja seni.. nmpknyer ummi dia yang sekolah.. time kerja seni jerk.. masing2 hulur kat ummi.. mmg ler manjang dpt A.. kekeke

6. Kadang-kadang nak ketawa dengan loyar buruk Emal.. bab mengalan mmg no 1. Ada jer yg dijawabnyer..

7. Ummi teringin hantar hero2 ni belajar tarian zapin (suka tgk lenggok zapin & songkok tinggi tu) tp dekat2 area umah ummi takde plak.. Tapi papa dia & elul tak nak.. sebab dia kata mcm Auuuwww.. wakakakaka..

Ok... akak..(ummihakimiman).. Nani dah jawab dah tag tu.. hehehe.. Nani nak tag saper plak ek? errkk.. nanti dok intai...


post signatureumminani

Cetak Artikel Ini

3 comments:

LiNda April 2, 2009 at 8:39 PM  

Tarian zapin ek..best best.

dulu time sek. mmg aktif . nak suruh danish & harith masuk jgn haraplah..menari cam kayu. Harapan terletak pd Damia.. tapi kat kl nih mana nak cari ????

Ummi Nani April 2, 2009 at 9:23 PM  

Beshnyer... ada gak harapan tuk Damia.. Girl antar ballet la.. mesti cute.. KL bukan serba serbi ada ke?

LiNda April 3, 2009 at 2:21 AM  

huahuahua .. taknak ballet ..
nak zapin gak .. takpun tarian cak pong ke.. inang ke.. joget melayu ke.. barulah best.

Related Posts with Thumbnails

visitors globe

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP