Sunday, December 6, 2009

Aksi Ceria Si Comel Bersama Stereng

Haa... ni ada contest lagi... Ummi dah ter syok plak join2 contest ni...  Contest kali ni datangnya dari ... blog Ryn



Contest dianjurkan bersempena ngn 2nd Birthday Adam yg bakal menjelma Disember ini... Hepi besday to Adam ..
Antara syarat2 contest :

:: Copy banner kat atas ni boh kat sidebar korang berserta ngn link contest. Takde link otomatik tak layak... ( done )
:: Jadi follower blog daku...Jangan segan2 eh...(done)
:: Umur anak antara 0-3yrs. Terbuka kepada boy & girl. (okies)
:: Upload gambar anak berserta dgn aksi sterengnya. Letak nama dan umur, pehtu korang cerita laa serba   sedikit pasal gambar tu...Tak kisah laa stereng ape pn jnji STERENG.. ( done)
:: Upload berapa banyak yg boleh, tapi hanya SATU gambar terbaik akan dipilih utk dipertandingkan....( 4 cukupla.. confuse nak pilih yang mana ..)
:: Kalau korang ada 2 org anak...boleh je...tp takleh gambar bersama kena gambar sorang2. Nnt susah nak wat keputusan.. ( satu jer )
:: Setelah syarat kat atas ni complete, sila laa tinggalkan link korang supaya senang tuan punya contest nak terjah..(done)

Tarikh tutup contest : 18 Disember 2009 @ 10pm

Aksi Ceria Si Comel "Adieff" Bersama Stereng





Nama baby : Adieff Eizlan Bin Maszalan
Umur : 1 tahun 2 bulan

Ntah kenapa yer budak2 kecik ni suker sangat ngan stereng. Apa agaknya yang dorang fikir.. Macam baby lain jugak.. adieff pun pantang betul nampak stereng.. masuk jer keta ... stereng pasti jadi tumpuan dia dulu. Kadang-kadang tu.. ummi letak dia kat car seat.. pusing jer dia dah tertonggeng nak g kat tempat stereng tu.. Bila papa dia drive.. dia gasak nangis nak dok kat papa dia.. bila g kat fun park yang banyak keta menan tu.. dah naik memamg susah nak turun... Kalau kita angkat dia jerit sekuat hati.. adeehh... apa pun seronok tengok aksi nakal dia.... apa agaknya yang best sangat kat stereng tu ek... adieff oh adieff...


Aksi adieff sebelum tertonggeng kat stereng.. Masuk jer keta.. terus nak g kat stereng.. iskhhh
( Gambar ni bukan tuk contest .. Hiasan jerk.. hihi)

HADIAH DISEDIAKAN UTK 3 PEMENANG SAHAJA
+
3 HADIAH LUCKY DRAW

APA LAGI, CEPAT2 LAH JOIN CONTEST ..... SELAMAT MENCUBA!!





Cetak Artikel Ini

1 comments:

Ryn December 16, 2009 at 5:03 AM  

salam terjah,

kemain adieff bile pegang stereng..mcm tkmo lepas2...

Good Luck!!

Related Posts with Thumbnails

visitors globe

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP