Thursday, June 11, 2009

Adieff dah besar...



Lamanyer tak update blog.. Nak kata busy..ye gak.. tapi sebetulnya la.. nak menulis ni kena ada mood.. sama gak dengan berblog. Kalau mood nak berblog tengah datang.. macam-macam nak ditempek sampai kadang-kadang kena save as draft dulu sbb tak nak posting yang byk sangat dalam sehari. InsyaAllah mood berblog dah kembali semula...Seperti selalu.. umie suka mulakan dengan update kisah Adieff yang comel.. (semua baby comel...)





video
adieff pandai tepuk amai amai.. tapi dia nyanyi ikut bahasa dia la.. bababababa... ni dia tgh suker tengok klip lagu alif ba ta...dah besar kan...



Adieff kena botak... sajer jer.. mulanya nak pujuk myrmyr potong rambut.. last2 dengan adieff2 botak. Mulanya dia ok jer.. dah last2 baru nangis... tengok la tukang gunting tu.. mana adieff tak takut.. kekekeke


Aksi Adieff tunggu order kat Old Town .. sebenarnya papa adieff yang suker sangat nak makan kat situ.. tak ler sedap mana pun.. bole la...

post signatureumminani

Cetak Artikel Ini

2 comments:

Iejan a.k.a EmryMama June 11, 2009 at 8:14 PM  

mymyr yg beria nangis...

Ummi Nani June 12, 2009 at 12:57 AM  

myrmyr nangis mcm nak runtuh kedai.. tak dpt nak snap pic dia sbb kelam kabut pujuk myrmyr dgn katak.. pergghh.. kecoh satu kedai.. tebal muka...

Related Posts with Thumbnails

visitors globe

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP