Sunday, June 14, 2009

Jejalan Ke Danga Bay

Dah lama tak ke Danga Bay.. ada memember dari luar johor yang tanya Umie best ke Danga Bay tu.. hhmm.. susah gak nak cakap..best ke tak yer.. kalau nak lepak2 kejap tu ok la kot... baby Adieff pun lom penah ke sana lagi.. Petang aritu sajer la bawak dorang jalan-jalan.. sempat la gak naik train dia tu.. melayan anak2.. seronok gak sesekali jejalan gini..


Elul , Emal & Baby Adieff posing ..

post signatureumminani

Cetak Artikel Ini

2 comments:

.:Fae-Yust:. June 15, 2009 at 6:58 PM  

Salam Nani,

wah syok nye jejalan! dah lama tak singgah sini...sehat ker? =D

Ummi Nani June 15, 2009 at 8:51 PM  

salam.. alhamdulillah sihat. Ni anak2 dah naik sekolah bermula la hari2 yg bz ... nani pun dah lama tak update blog.. baru minggu ni berkesempatan.. tima kasih singgah lagi ke sini yerk...

Related Posts with Thumbnails

visitors globe

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP