Wednesday, June 17, 2009

Workshop Rahsia Tarikh Lahir - FREE !!!!

Hari ni ummi nak citer pasal WORKSHOP RAHSIA TARIKH LAHIR yang dikendalikan oleh Dr. Azizan. Macam pelik jer bunyinyer.. Bijak Dr. ni buat duit.. Nampak kaedahnyer macam kelakar.. tu yang buat ummi & hubby sering tertanya2.. apa agaknya kandungan workshop tu yer... lepas abis attend workshop tu nak buat apa? Bole jadik tukang tilik ke? Hhmm... Kebetulan kawan ummi yang baikkk sangat sorang tu (Zanasam) pegi ke workshop tu.. (ntah apa mimpi la minah tu.. ntah apa yang buat dia terfikir nak attend workshop tu)lepas tu dia yang citer kat ummi.. seronok sangat.. kira-kira macam workshop tuk motivasi diri la.. dengar citer dia cam enjoy jerk..

Belek-belek metro aritu.. terpampang iklan WORKSHOP RAHSIA TARIKH LAHIR .. 2 page tu.. TIKET PERCUMA !!..


Waahh.. macam best jerk.. ni la peluang ummi nak dgr apa kandungan workshop tu.. so ummi pun register la.. ajak sekali hubby & memember lain. Lebih baik kita rasa sendiri pengalaman tu dah alang-alang dapat FREE ni.. Zana pun nak g lagi tu.. wah... tak sabar gak ummi nak g... mudah-mudahan dapat memotivasikan diri ummi & kawan-kawan.. Tak cuba tak tau kan... tapi apa pun.. tak salah kalau kita belajar sesuatu yang baru kan.. sesaper yang rasa nak g tu.. jom la register.. tiket FREE jerk.. cuma kena bayar RM30 tuk nota & material... ok la tu.. anggap bayaran tu sebagai menghargai hasil kerja orang lain..


post signatureumminani



Cetak Artikel Ini

3 comments:

JHaZKiTaRo June 26, 2009 at 4:41 AM  

salam dari bumi dublin, ireland.. blog hopping.. :)

fullhouse3 June 28, 2009 at 6:44 PM  

Salam ...

Dari Kulai ... Saya pon dari Kulai ... Sudah berkeluarga dgn 3 orang anak ... Saya pon nak ke workshop Rahsia Tarikh Lahir di UTM ... Selamat berkenalan ... :)

Ummi Nani July 26, 2009 at 9:58 AM  

Sedihnyyerrrr... ummi hari pertama dah register tuk workshop tu.. last2 tak dapat pegi... uuuwwaaa... Baby tak sihat.. hero yang 2 tu plak ada hari sukan... ruginyerrr... terlepas nak dgr talk tu... ada sesaper bole story? :o(

Related Posts with Thumbnails

visitors globe

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP